Bihar Board 12th English (100 Marks) Objective Questions 2022: Bihar School examination Board (BSEB) 12th English (100 Marks) wise questions Answer. Students can check very important objective questions. Here we have described multiple choice questions. BSEB 12th English (100 Marks) objective questions & Answer.

1 Do you understand what I mean?

  1. What I mean is understood by you?
  2. What was I mean understood you?
  3. What I mean is that understood by you?
  4. Is what I mean understood by you?

Ans. 4) Is what I mean understood by you?

2 She is shocked because she a terrible accident?

  1. Sees
  2. Is seeing
  3. Has seen
  4. Is going to see

Ans. 3) Has seen

3 What you been doing?

  1. Was
  2. Will
  3. Have
  4. Should

Ans. 3) Have

4 It cannot be denied will produce good results?

  1. Working hard
  2. Working so hard
  3. Working such hard
  4. Hardly work

Ans. 1) Working hard

5 Did you remember the letter?

  1. Post
  2. Posting
  3. To post
  4. To posting

Ans. 3) To post

6 He used to in the country?

  1. Had lived
  2. Will live
  3. Lived
  4. Live

Ans. 4) Live

7 Wasted time?

  1. Never
  2. Forever
  3. Always
  4. Must not

Ans. 1) Never

8 The man was by a dog?

  1. Bitten
  2. Bit
  3. Had bit
  4. Had bitten

Ans. 1) Bitten

9 Have you seen Taj mahal?

  1. A
  2. An
  3. The
  4. None of these

Ans. 3) The

10 Either of the two acceptable?

  1. Is
  2. Are
  3. Have
  4. Has

Ans. 1) Is

Also Read: Bihar Board 12th Exam Form 2022

11 She wants us for her?

  1. Waiting
  2. Will wait
  3. To wait
  4. Had wait

Ans. 1) Waiting

12 I my exercise book?

  1. Will lost
  2. Should lost
  3. Have lost
  4. Can lost

Ans. 3) Have lost

13 To do away with?

  1. Abolish
  2. Dissapear
  3. Leave
  4. None of these

Ans. 1) Abolish

14 Bag and Baggage?

  1. All the clothing
  2. Without any belonging
  3. Leave
  4. With all one’s belongings

Ans. 4) With all one’s belongings

15 What saree?

  1. Lovely
  2. The lovely
  3. A lovely
  4. A loving

Ans. 3) A lovely

16 It is dangerous to enter the enemy’s camp?

  1. In
  2. On
  3. By
  4. Into

Ans. 4) Into

17 Ram is married sita?

  1. By
  2. Between
  3. With
  4. To

Ans. 4) To

18 A good judge never gropes the conclusion?

  1. On
  2. To
  3. For
  4. With

Ans. 3) For

19 Get rid of ?

  1. Invite someone
  2. Attend an occasion
  3. To begin to something
  4. Dispose of

Ans. 4) Dispose of

20 The mother was anxious the safety of her son?

  1. Upon
  2. About
  3. For
  4. At

Ans. 2) About

21 He would rather die than a lie?

  1. Telling
  2. Tell
  3. Told
  4. Will tell

Ans. 1) Telling

22 I tennis every sunday morning?

  1. Playing
  2. Play
  3. Am played
  4. Am play

Ans. 2) Play

23 It rain today?

  1. Can
  2. May
  3. Will
  4. None

Ans. 2) May

24 Do you a letter?

  1. Write
  2. Can
  3. Must
  4. None

Ans. 1) Write

25 Lomov is a man of temperament?

  1. Happy
  2. Negative
  3. Sad
  4. Nervous

Ans. 4) Nervous

Official website –

Official website – http://biharboardonline.bihar.gov.in/

All the best for Bihar Board 12th English (100 Marks) Objective Question & Answer 2022…!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.